Skip to main content

Speljali smo še zadnji teden poletnih počitnic v letu 2024. V petih dneh aktivnosti so se otroci neizmerno zabavali. CZM-jeve animatorke vedno poskrbijo za pester program in tudi tokrat ni bilo drugače.

Prvi dan so se spoznavali in oblikovali pravila, ki so se jih skušali držati v tednu počitnikovanja v CZM. Šli so na sladoled, enkrat pa so si ga pripravili kar sami v CZM-ju. V naslednjih dneh so risali s tekstilnimi barvami na nahrbtnike in vrečke iz blaga in izdelovali zapestnice. Veliko so bili zunaj, saj je bilo vreme kot nalašč za to – obiskali so Češminov park, kjer se je odvila CZM olimpijada, odpravili so se na pohod na Mengeško kočo ter bili v Krpanovem parku na igralih. Manjkale niso niti družabne igre, turnir namiznega nogometa in tenisa, XL človek ne jezi se in sestavljanje puzel ter zadnji dan še CZM kino, česar so se zelo razveselili.

Center za mlade je bil napolnjen z otroškim smehom in veseljem. Dnevi so ponovno minili s svetlobno hitrostjo – otroci upajo, da bo tako tudi med šolskim letom. V CZM-ju pa že odštevamo dni do krompirjevih počitnic.